Hartmans, al sinds 1990 een begrip in Tiel 

Het begin - 1988 

Ontwerp zonder titel-7.png

Aankoop van het huis en de bijbehorende grond door Erik en Ans. Ans heeft de opleiding aan de Rijksmiddelbare Tuinbouwschool, Bloemschikken Binden, met succes afgerond. Zij werkte daarna een aantal jaar in een bloemenzaak. Ans wilde graag een eigen bloemenzaak beginnen. Het plan werd gemaakt en de verbouwing werd gestart.

Opening winkel - 1990

Ontwerp zonder titel-8.png

In 1990 was de bouw van de winkel klaar die op 2 maart geopend kon worden. Ans startte alleen met de winkel. Erik werkte op dat moment fulltime bij Maasglas. In de avonduren hielp hij Ans met verschillende werkzaamheden.

 

Samenwerking - 1992

Ontwerp zonder titel-9.png

Erik ging wat minder werken bij Maasglas om Ans meer te kunnen ondersteunen in de winkel. Hij heeft op een gegeven moment zijn vaste baan opgezegd, zodat hij samen met Ans fulltime de winkel kon gaan runnen.

 

Uitbreiding - 1993

Ontwerp zonder titel-10.png

Toe aan uitbreiding van het team! Eerste medewerkster is in dienst genomen. De winkel is tevens in 1993 lid geworden van Fleurop. Al bijna een eeuw, sinds 1921, bezorgt Fleurop een goed gevoel. En vanaf 1993 voeren wij dit ook graag voor onze klanten uit. Wij bezorgen altijd met een glimlach.

 

Uitbreiding - 2019

Ontwerp zonder titel-11.png

Door het drukker worden van de website en Fleurop, hebben wij opnieuw ervoor gekozen om ons team uit te breiden. Onze tweede medewerker is in dienst getreden. Ontzettend blij met deze aanvulling!

 

Duurzame bloemist - 2020

Wij mogen onszelf sinds december 2020 trots gecertifieerd Duurzame Bloemist noemen. Ons assortiment bloemen en planten is beter voor mens en milieu. Wij zijn actief bezig met verduurzaming van product-, dienstverlening én onze eigen bedrijfsvoering. Zo dragen wij bij aan een duurzame toekomst. Voor onszelf en voor de volgende generaties.

 

Dé bloemist in Tiel

Op zoek naar een bloemenzaak in Tiel? 

Bloembinderij Hartmans is al sinds 1 maart 1990 dé bloemist in Tiel en omstreken op het gebied van bloemen, kamerplanten, buitenplanten en rouwwerk. De winkel is gevestigd op de Bulkweg, op vijf minuten afstand van het centrum van Tiel. Aan de voorzijde van onze bloemenzaak is er ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig voor onze klanten. De bloemenzaak is tevens aangesloten bij verzendorganisatie Fleurop.  

 

thumbnail_image0.jpg

 

Bloemen bezorgen Tiel, omstreken en buitenland

Met ons grote assortiment heeft u bij ons keuze genoeg. Wilt u graag iemand zomaar verrassen, is er iemand jarig of wilt u iemand een hart onder de riem steken? Wij voeren dit graag voor u uit. Wij bezorgen uw gewenste bloemen in Tiel, Zoelen, Echteld, Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Dreumel, Wamel, Tiel-Passewaaij, Ophemert, Kerk-Avezaath en Kapel-Avezaath. Zit u buiten ons bezorggebied en wilt u een bloemetje laten bezorgen? In Nederland of het buitenland? Ook dan kunt u bij ons bestellen, dan regelen wij het verder voor u. Kom langs in onze winkel, of bestel makkelijk via onze website. 

 

Duurzame Bloemist

Sinds 2020 mogen wij onszelf Duurzame Bloemist noemen. Duurzaam gecertificeerde bloemisten bieden een ruim assortiment duurzame bloemen aan, die beter zijn voor mens en milieu. Bij de teelt van duurzame bloemen worden alleen milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen ingezet, waarmee de biodiversiteit van het landschap behouden blijft. Ook wordt er op de kwekerijen van duurzame bloemen toegezien op goede arbeidsomstandigheden. Een boeket is pas écht duurzaam als ook de bloemist die het schikt duurzaam onderneemt. En wij maken daar werk van! Wij dragen bij aan een duurzame toekomst. 

 

DHL Parcelshop

Tevens zijn wij een DHL Parcelshop. Wij zijn er ook voor u voor het ontvangen en verzenden van uw pakket. Dat is handig, kunt u direct een bloemetje meenemen naar huis!