Bloemen op kantoor zijn een goed idee en dit is waarom!

 

We doen het allemaal: ons huis gezellig maken. Zorgen voor een warm gevoel, bijvoorbeeld door een prachtig boeket op de keukentafel of mooie plant in de woonkamer. Niet alleen thuis is een warm gevoel belangrijk, maar ook op kantoor zorgen planten en bloemen voor een fijne werkomgeving. Wat zijn precies de effecten van planten en bloemen op kantoor en wat kunnen wij hierin betekenen?

 

De effecten van planten en bloemen op kantoor
Naast een prettige werkomgeving, zorgen planten ook voor een hogere luchtvochtigheid en een betere verdeling van temperatuur en tot wel 20% minder ziekteverzuim. Dit laatste blijkt uit een onderzoek van de Universiteit van Wageningen. Bloemen en planten op kantoor zorgen daarnaast voor het verminderen van stress, het bevorderen van de productiviteit en concentratie en het dempen van geluid. Do we need to say more? Ja! Want planten en bloemen zorgen ook nog voor een goede eerste indruk van (nieuwe) collega’s en klanten. 

 

Wij bezorgen een goed gevoel bij uw bedrijf
Zit uw bedrijf in Tiel of directe omgeving gevestigd? Een wekelijks of tweewekelijks boeket op de balie, een boeket bezorgen wanneer een collega jarig is of wanneer die ene collega het verdient om even in het zonnetje gezet te worden. Advies over planten en bloemen op kantoor? Er is veel mogelijk bij ons en wij denken graag met u mee. Kom langs om te bespreken wat wij voor uw bedrijf kunnen doen of 
bel naar onze winkel op 0344-623311. U kunt uw vraag ook mailen naar info@hartmans.nl.

 

Schermafbeelding 2021-12-21 om 10.19.47.png

 

 

Bloemenabonnement Bedrijven

Wilt u ook (twee)wekelijks een boeket ontvangen op uw bedrijfslocatie in Tiel zonder bezorgkosten? Bij een jaarlijks abonnement krijgt u nu tijdelijk uw eerste boeket helemaal gratisNeem contact op voor de mogelijkheden.